top of page

Londra'da Yeni Yıl


Yetişkinler yani 16 ve üzeri yaş grubu için yıl boyunca her Pazartesi günü başlamak üzere Genel dil kursları bulunmaktadır. Genel dil kurslarında ana dili farklı bir dil olan öğrencilerin istenilen dilde konuşma, okuma, yazma, dinleme becerilerini geliştirmek üzere eğitimler verilmektedir. Amacı seviye yükseltmek olan öğrencilerimize en az 3 aylık kayıt yapmalarını öneririz. Uluslararası ortamlarda en geçerli dil olan İngilizce için öğrenim için yaş artık 3 gibi çok küçük yaşlara düşmüş durumda. Buna rağmen özellikle yetişkinlerden "Anlıyorum ama konuşamıyorum." yorumunu sıklıkla duyuyoruz. Bu durumda genel dil becerileri arasından konuşma ve iletişim kurma bir adım öne çıkıyor.



Yılbaşı yaklaşıyorken kısıtlı zamanı olan yetişkinler için kısa süreli programlar sunuluyor. İngilizce dil eğitimi için en çok tercih edilen şehirlerden belki en çok tercih edileni Londra'da böyle bir tecrübe yaşayabilirsiniz. Yarım günlük dil eğitimi, öğleden sonraları ve hafta sonunda düzenlenen gezilerle hem 1 veya 2 hafta gibi kısa bir süre de olsa İngilizce yaşanan bir kentte günlük İngilizce becerileriniz geliştirebilir hem de Yeni Yıl/ Noel zamanını dünyanın en güzel kentlerinden birinde tecrübe edebilirsiniz.





Kentin önemli noktaları Westminster, Covent Garden, Greenwich gezileri; Winter Wonderland, Yeni Yıl Geçidi gibi sezona özel aktivitelerle hem eğitici hem eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.







bottom of page