top of page

Dublin'de 25 Hafta Work&Study


İrlanda’da İngilizce öğrenmek istiyor ve 18 yaşının üzerindeyseniz bu program tam sizlere göre tasarlanmış. Ayrıca programa başladığınız günden itibaren yarı zamanlı çalışma hakkına sahip olacaksınız.

Dublin’in şehir merkezinin kalbine bulunan Berlitz Dublin dil okulu, Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, IELTS Hazırlık, İş İngilizcesi dışında Work&Study programı son yıllarda öğrencilerin yoğun talep gösterdiği bir bölüm haline gelmiştir. 25 hafta ve üzeri programlar için yarı zamanlı çalışma izni geçerlidir. Ancak okul öğrencilere iş garantisi vermez, öğrenci kendisi yarı zamanlı işler bulması gerekmektedir.

İrlanda’da konaklama olarak ilk etapta aile yanı konaklaması verilmektedir. Genelde öğrenciler 1 ay aile yanında kalıp daha sonra kendileri başka evlere taşınabilirler. Ancak öğrenci isteğine göre aile yanı konaklaması dilediği kadar uzatılabilmektedir.

Program Ücreti: 25 Hafta Work and Study; Tie exam+ Reg fee + Sigorta dahil 3300 Euro’dur. Ayrıca 350 € değerinde olan barista kursu hediye edilmektedir. ( Öğrenci B-1 seviyesine gelince barista kursunu hak edecektir)

Detaylı bilgi almak isterseniz bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

bottom of page