top of page

İrlanda'da Dil Eğitimi ve Yasal Çalışma Fırsatı



İrlanda, dil eğitiminde son yılların yükselen değeri... İngiltere'ye yakınlığı, Euro bölgesinde olup İngilizce dil eğitimi için ideal bir alternatif oluşu, hem ülke hem de dil kurumları olarak butik bir yapıya sahip olması uluslararası öğrenciler için tercih sebebidir.


Başkent Dublin, sahip olduğu kolej, üniversite ve dil kurumları ile önemli bir öğrenci kentidir. Doğası, dokusu ve yaşam standartları ile öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşatır. Ayrıca İrlandalıların sıcakkanlılığı şehir yaşamına adaptasyonu oldukça kolaylaştırmaktadır.



Yetişkinler için bir önemli avantajı da en az 25 haftalık Genel İngilizce Dil Kursları kayıtlarında alınan vize ile çalışma izni verilmesidir. Hatta bazı kurumlar öğrencilerin iş yerleştirmesini de yapmaktadır. En az orta seviye (B1) İngilizce bilgisine sahip olan katılımcılar için tasarlanmış programlarda kurum turizm veya hizmet sektöründe yasal olarak pozisyonlara yerleştirmektedir.


En az 15 saat dil eğitimi ile genel dil ve iletişim becerilerini geliştirip, pratik yaparken çalışarak hem profesyonel olarak hem de bütçesel olarak tecrübenize değer katabilir, veriminizi arttırabilirsiniz.




Hem butik hem de avantajlı seçenekler için Dublin değerlendirmeye değer bir alternatif.

bottom of page