top of page

Arsenal Soccer Schools İngilizce+Futbol Yaz Kampları

Güncelleme tarihi: 16 Eki 2018



Yurtdışı yaz okulları, son yıllarda ailelerin çocuklar için yabancı dil becerilerini eğlenerek ve sosyalleşerek geliştirebilmeleri adına öncelikli tercihidir. Genellikle dil eğitimi, sosyal aktivite ve gezilerden oluşan yaz okulu paketleri daha da özelleştirilerek ilgi çekici bir hal almıştır. Çocuklar özel ilgi alanlarıyla ilgili programlara katılarak hem alanla ilgili kendini geliştirme hem de yabancı dil bilgilerini pekiştirme fırsatı bulmaktadır. Spor ve sanat dallarının pek çok alanında tercih edilebilen bu yaz okulu programlarından pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de başı çeken futbol kamplarıdır.


Dünyaca ünlü kulüplerden Arsenal'in futbol okulu Arsenal Soccer Schools işbirliği ile düzenlenen futbol yaz okulu programları 9-17 yaş grubu hem erkek hem kız öğrenciler için düzenlenmektedir. Öğrenciler günün yarısında Genel İngilizce veya teorik İngilizce futbol eğitimleri alırken diğer yarısında futbol pratik eğitimleri almaktadır.




Arsenal Soccer Schools bir futbolcunun bireysel ve takım becerilerinden takım taktiklerine, oyuncu beslenmesinden psikolojisine kadar benimsediği futbol felsefesini geleceğin futbolcularına sunmaktadır.

Eğitimler kulübün UEFA onaylı koçları tarafından verilmektedir. Uluslararası futbol disiplinini tanıma, tecrübe etmenin yanı sıra kamplar futbol temalı sosyal aktivitelerle desteklenmektedir.




Eğitimler dışında öğrenciler Emirates Stadyumu turuna katılma fırsatı bulmaktadır. Arsenal Soccer Schools t-shirtleri de tüm kampçılara hediye edilmektedir. Futbola ilgi duyan çocuklar için hem unutulmaz hem de çok verimli bir tecrübedir.





bottom of page